*****************
ACTORS-HELPDESK  : direct persoonlijk advies op maat
*****************
Voor acteurs met acute vragen:
Reserveer
15 minuten telefonisch consult op 020 6754279
met
Rozanne of Andre
voor € 17,50
ex btw
*****************
Of boek een persoonlijk gesprek op kantoor of naar wens op locatie met Rozanne of Andre om over je carriere-
en andere acteurs aangelegenheden te praten of door Rozanne gecoached te worden voor  € 70,- pu ex btw
mail: acteursadvies@smvc.nl
*****************

AGENT-ON-DEMAND : voor acteurs zonder vaste agent


productionsupport@smvc.nl

Geen eigen agent ?  Maar wel af en toe de behoefte aan support van iemand die verstand van zaken heeft?

Dan is ProductionSupport| André Sjouerman jouw agent. Alleen wanneer jij dat nodig acht.

ProductionSupport kan zowel op de achtergrond voor je werken, als adviseur/ silent-agent of optreden als jou vertegenwoordiger.

ProductionSupport kent de markt en volgt de ontwikkelingen voor je, weet wat jij waard bent, kent de norm en de geldende tarieven en kijkt naast de financiële vergoedingen tevens naar de secondaire arbeidvoorwaarden.


Wat kan ProductionSupport voor je doen?

ProductionSupport vertegenwoordigt je en biedt ondersteuning bij aanbiedingen voor film/tv-, commercial-, internet & bedrijfsfilm-producties / ProductionSupport let op wat er NIET in je contract staat maar er WEL in hoort te staan / ProductionSupport onderzoekt met welke partij je daadwerkelijk de contractuele verbinding  aangaat / ProductionSupport voegt essentiële artikelen, begrippen en voorwaarden toe en checkt bijlages en algemene voorwaarden / ProductionSupport streeft altijd naar harmonie tussen de opdracht-gever en jou als opdracht-nemer op juridisch correcte gronden / ProductionSupport werkt op basis van een gentlemen’s agreement, puur op vertrouwensbasis en loyaliteit. 

Met tussenkomst van ProductionSupport verdien je altijd meer. Benieuwd hoe ? Dat bespreken we face to face tijdens een orienterende afspraak. ProductionSupport| André Sjouerman is telefonisch bereikbaar op werkdagen en kantooruren. 020 -6754279 

Buiten de reguliere werkuren per sms : 06-5025 8874 
per email :  productionsupport@smvc.nl

ProductionSupport is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nr. 32036191

  •  ProductionSupport begrippen: is een zakelijk-en creatief adviseur, doch geen manager of personal mentor/ coach.  Projecten worden mondeling besproken en bekeken op haalbaarheid /  factureert de opdrachtgever namens de acteur indien gewenst / verloont via Raakvlak artiestenverloning of betaalt de btw factuur van zelfstandige acteurs met een geldig VAR en ID / betaalt uit wanneer betaling door de opdrachtgever is ontvangen [ voorfinanciering in overleg ] / promoot acteurs via ShowMyReel.nl waar mogelijk, maar kan geen opdrachten garanderen / komt in actie voorafgaand aan een casting/auditie en nadat een acteur werk heeft gegenereerd / behoudt zich het voorrecht acteurs te weigeren of afscheid te nemen van acteurs wanneer de werkrelatie daar aanleiding toe geeft. 
ShowMyReel / HearMyVoice brengt acteurs en voice overs  onder de aandacht van film- televisie en reclamemakers.
ShowMyReel / HearMyVoice brengt acteurs en voice overs  onder de aandacht van film- televisie en reclamemakers.